HOME
WIE BEN IK
NALATENSCHAPSONDERZOEK
STAMBOOMONDERZOEK
REFERENTIES
VEELGESTELDE VRAGEN
CONTACT

Wie ben ik

 

 

Sandra Klerks

Ik heb inmiddels vele jaren ervaring in het opsporen van voorouders. Mijn bedrijf is klein met weinig bijkomende kosten. Dit betekent dat u persoonlijke service krijgt voor een niet al te hoge prijs.


Ik heb Geschiedenis, Engels en Italiaans gestudeerd aan de universiteiten van Amsterdam, Cambridge en Kopenhagen. Na 13 jaar als docent gewerkt te hebben werd het tijd mijn droom waar te maken en als professioneel genealoog aan de slag te gaan. Ik ben lid van diverse beroepsverenigingen.
Deze achtergrond en talenten betekenen dat ik de omstandigheden begrijp waarin uw voorouders leefden en de sociale en economische context van hun tijd begrijp. Het vinden van aktes wordt hierdoor vergemakkelijkt.

 

 

 

Ik doe niet alleen onderzoek via Internet, maar ik ga ook op zoek in archieven naar testamenten, militaire dossiers, rechtbank documenten, kranten en tijdschriften. Dit alles zal de mysterieuze voorouder wat beter aan het licht brengen. Ik kan oude geschriften lezen en indien mogelijk, zal ik kopieën van originelen voor u proberen te bemachtigen.

 

 

 

 

 


 

 

Klerks Genealogy EnglishKlerks Genealogy Nedelands